Administrér programmet fra kommandoprompten

Du kan administrere Kaspersky Safe Kids fra kommandoprompten.

Brug følgende kommandolinjesyntaks:

safekids.com <kommando> [parameters]

På kommandoprompten kan du henvise til programmet enten fra programinstallationsmappen eller ved at angive hele stien til filen safekids.com.

Der findes kommandoer til administration af Kaspersky Safe Kids

Kommando

Beskrivelse

Syntakseksempel

HELP

Åbner hjælpeoplysninger om kommandolinjesyntaksen.

safekids.com [ /? | HELP ]

UPDATE

Starter en opdatering af Kaspersky Safe Kids. Som standard downloader programmet opdateringer fra de primære servere.

Baseret på en anmodning fra Kundeservice skal du muligvis opdatere programmet fra testserverne ved hjælp af parameteren [testsource].

Testservere indeholder ikke-testede programændringer, der kan medføre, at programmet ikke fungerer.

safekids.com update

ROLLBACK

Ruller programdatabaserne tilbage til den foregående version. Denne kommando har følgende parametre:

• [/R:<rapportfil>] – gem kun kritiske hændelser
  • [/RA:<rapportfil>] – gem alle hændelser

hvor <rapportfil> er den fulde stil til den TXT-fil, hvor tilbagerulningsrapporten vil blive gemt. Denne kommando kræver adgangskoden til din My Kaspersky-konto.

safekids.com rollback </password=<indtast_adgangskode>> [/R[A]:<rapportfil>]

EXPORT

Eksporterer Kaspersky Safe Kids-indstillinger til en TXT-fil.

safekids.com export <fuld_sti_til_fil>

IMPORT

Importerer indstillinger fra en TXT-fil til Kaspersky Safe Kids.

safekids.com import <fuld_sti_til_fil>

EXIT

Afslutter Kaspersky Safe Kids. Denne kommando kræver adgangskoden til din My Kaspersky-konto.

safekids.com exit </password=<indtast_adgangskode>>

TRACES

Administrerer logføring af Kaspersky Safe Kids-hændelser. Denne kommando har følgende parametre:

• [on] – slå logføring af programhændelser til
  • [off] – slå logføring af programhændelser fra
  • [clear] – ryd mappen med logfiler
  • [copyto] – kopiér alle logfiler til en ny destination

safekids.com traces [copyto <fuld_sti_til_fil>]

CHECK_PSW

Kontrollerer din My Kaspersky-adgangskode. Hvis den indtastede adgangskode er korrekt, viser kommandoprompten status 0. Hvis adgangskoden er forkert, vises der en fejl.

safekids.com check_psw

CLS

Rydder kommandoprompten.

safekids.com cls

UNINSTALL_UCP

Giver My Kaspersky besked om, at Kaspersky Safe Kids blev afinstalleret.

safekids.com uninstall_ucp

For at få hjælp til syntaksen for en specifik kommando, skal du indtaste en af følgende kommandoer:

safekids.com <kommando> /?

safekids.com HELP <kommando>

Kommandolinjebaseret administration af installationsparametre for Kaspersky Safe Kids er beregnet til at bruges med hjælp fra Kundeservice. Du anbefales ikke at bruge disse parametre, uden instruktion om at gøre det, fra specialister fra Kundeservice eller uden at spørge dem til råds.